FINISAJE INTERIOARE

FINISAJE INTERIOARE

FINISAJE INTERIOARE

Vizualizare grilă:
Vizualizare rapidă

Adeziv alb flexibil pentru caramizi de sticla , interior si exterior AM 14 Sac 25 kg

0.00RON

 DURAZIV AM 14 cu Kauciuc® - Caramizi de sticla          Adeziv alb flexibil pentru caramizi de sticla      Interior si exterior, C2T-S1   Indicatii: Pentru realiza..

Vizualizare rapidă

Adeziv alb flexibil pentru piscine, interior si exterior AM 14 Sac 25 kg

0.00RON

DURAZIV AM 14 cu Kauciuc® - Piscine            Adeziv alb flexibil pentru piscine      Interior si exterior, C2T-S1 Indicatii: Pentru placarea piscinelor cu ceramica ..

Vizualizare rapidă

Adeziv alb semifexibil pentru marmura, granit si piatra naturala , interior si exterior AM 14 Sac 25 kg

58.37RON

   DURAZIV AM 14 cu Kauciuc® - Granit            Adeziv gri semiflexibil pentru granit      Interior si exterior, C2T Indicatii: Pentru placarea cu granit..

Vizualizare rapidă

Adeziv flexibil pentru placari ceramice exterioar AM 15 Sac 20 kg

68.01RON

  Indicatii: Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale Recomandat pentru medii supuse la diverse solicitari: umezeala, incalzire, inghet Rezistenta maxima prin aditivare cu cauciuc sintetic Permite lipirea placa pe..

Vizualizare rapidă

Adeziv flexibil pentru placari ultra rapide AM 17 Sac 20 kg

80.22RON

  Indicatii: Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale, la interior si exterior Recomandat pentru lucrari urgente de placare, gata de folosire in 5-6 ore Optim pentru renovari rapide in spatii comerciale sau birouri ce..

Vizualizare rapidă

Adeziv pentru faianta si gresie , interior si exterior AM 11 Sac 25 kg

39.52RON

  Indicatii: Pentru placi ceramice absorbante de interior si exterior Consistenta fina, perfect adaptata placarilor pe pereti Usor de amestecat, usor de aplicat, greu de desprins Rezistenta sporita prin aditivare cu cauciuc ..

Vizualizare rapidă

Adeziv pentru gresie si faianta , interior AM 9 Sac 25 kg

28.92RON

   DURAZIV AM 9 cu Kauciuc®            Adeziv pentru gresie si faianta        Interior, C1T Indicatii: Domeniu de aplicare:   P..

Vizualizare rapidă

Adeziv semiflexibil pentru bai si medii umede , interior AM 12 Sac 25 kg

0.00RON

  DURAZIV AM 12 cu Kauciuc®            Adeziv semiflexibil pentru bai si medii umede      Interior, C1T Indicatii: Produs adaptat pentru bai si spatii cu umidi..

Vizualizare rapidă

Adeziv semiflexibil pentru placari portelanate , interior si exterior AM 13 Sac 25 kg

48.52RON

Pentru placi ceramice portelanate si placi ceramice absorbante Adaptat pentru placari in spatii comerciale si holuri cu trafic intens Usor de amestecat, usor de aplicat, foarte greu de desprins Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauc..

Vizualizare rapidă

CM 11 Adeziv Palet 42 Saci Sac 25 kg

53.12RON

Adezivul pentru montare gresie si faianta la interior si exterior Ceresit CM 11 PLUS este un adeziv imbunatatit, cu lucrabilitate si aderenta superioare, ce permite acum si aplicarea placilor portelanate la interior. De asemenea, adezivul pentru m..

Vizualizare rapidă

CM 17 Adeziv Palet 42 Saci Sac 25 kg

0.00RON

Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17 se poate folosi pentru orice tip de placi ceramice sau suprafata suport si in orice conditii. Adezivul super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit ..

Vizualizare rapidă

CM 9 Adeziv Palet 42 Saci Sac 25 kg

0.00RON

  Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 9 se poate utiliza pentru orice tip de gresie si faianta, piatra naturala, teracote si mozaicuri, cu grosimi intre 5 si 15 mm. Adezivul in pat subtire si mediu pentru montare gresie si f..

Vizualizare rapidă

F100 Adeziv mineral pentru lipirea in pat subtire a placilor ceramice absorbante la interior , Sac 25 kg

0.00RON

F100 ADEZIV PENTRU PLACI CERAMICE Mortar adeziv pentru lipirea in pat subtire a placilor ceramice absorbante (grupele BIIa, BIIb, BIII) la interior. Se utilizeaza pe suporturi cu aderenta la mortare pe baza de ciment. Nu se recomanda utilizarea pe s..

Vizualizare rapidă

F200 Adeziv mineral pentru lipirea in pat subtire a placilor ceramice absorbante si neabsorbante , Sac 25 kg

0.00RON

F200 ADEZIV PENTRU PLACI CERAMICE Mortar adeziv pentru lipirea in pat subtire a placilor ceramice absorbante (grupele BIIa, BIIb, BIII) la interior si exterior. Se utilizeaza pe suporturi cu aderenta la mortare pe baza de ciment. Nu se recomanda uti..

Vizualizare rapidă

F300 FLEXO Adeziv mineral pentru lipirea placilor ceramice portelanate , clincher , piatra naturala , Sac 25 kg

0.00RON

F300 Flexo ADEZIV FLEXIBIL PENTRU PLACI CERAMICE Mortar adeziv flexibil pentru placari cu placi ceramice (faianta, gresie, gresie portelanata) si piatra naturala, la interior si exterior. Se utilizeaza pe suporturi cu aderenta la mortare pe baza de..

Vizualizare rapidă

F400 FLEXO ROCK Adeziv flexibil de culoare alba , pentru placari cu piatra naturala si marmura la interior si exterior , Sac 25 kg

0.00RON

F400 FlexoRock ADEZIV ALB PENTRU PIATRA NATURALA Mortar adeziv flexibil, de culoare alba, pentru placari cu piatra naturala si marmura, la interior si exterior. Se utilizeaza pe suporturi cu aderenta la mortare pe baza de ciment. Nu se recomanda u..

Vizualizare rapidă

Murexin Sac 25 kg

0.00RON

Mortar adeziv rezistent la apa..

Vizualizare rapidă

Adeziv Marmura si Granit - Weber Marmo Plus - Sac 25kg

0.00RON

Adeziv Marmura si Granit - Weber Marmo Plus - Sac 25 kg   Adeziv flexibil alb pentru marmură   Domenii de utilizare   Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de marmură, marmură compozită, granit, piatr..

Se afişează de la 1 până la 18 din 18 (1 Pagini)