Despre noi

www.materialedeconstructii-mm.ro

 
 

www.materialedeconstructii-mm.ro este proprietatea SC MASTER MATCONS SRL

www.materialedeconstructii-mm.ro/ si compania care administreaza site-ul functioneaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.

Societatea comerciala MASTER MATCONS activeaza din anul 2004, activitatea principala fiind de prestari servicii si reprezentare zonala. In prezent MASTER MATCONS are principal obiect de activitate distributia de materiale de constructii.

Aici gasiti zi de zi, la cele mai bune preturi toate materialele necesare pentru constructia afacerii proprii. Cu cele mai mici costuri si cu cel mai mic efort poti alege din cele peste 700 de produse necesare afacerii tale.

Politica celor mai bune preturi si relatia foarte buna cu partenerii sunt temelia strategiei comerciale pe care o promovam.

Obiectivul principal fiind realizarea constructiei dorita la costuri cat mai mici.

  • Activitatea desfasurat are in vedere satisfacerea partenerilor cu o gama foarte variata de la fundatii pana la acoperisuri.

  • Preturile sunt negociabile in functie de cantitate, mod de plata si chiar la lucrare pentru a reduce costurile totale ale unei investitii din acest tip.

  • Furnizorii nostrii au fost alesi in urma unui studiu de piata desfasurat pe acest lucru a 2 ani de zile urmarindu-se in primul rand calitatea, cerintele pietei si pret.

  • Pe perioada promotiilor sustinute de noi si producatori puteti beneficia de preturi foarte mici.

  • Societatea noastra este deschisa catre noutate urmarind eficientizarea timpului dumneavoastra, necesar achizitionarii de materiale de constructii, minimizand efortul pentru cautarea acestora. Utilizand computer-ul, puteti afla in timp real ce achizitionati, sursa informatiilor fiind producatorii si imprtatorii acestora.

  • Pentru o colaborare de succes avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, respectiv necesar de material să fie anticipat, în felul acesta vom putea lucra mult mai eficient și veți beneficia de plin de activitate MASTER MATCONS .

Va multumim anticipat de colaborare cu noi, si speram ca in viitorul apropiat viata va deveni mai frumoasa impreuna cu noi.