Termeni si conditii

 
 

TERMENI SI CONDITII www.materialedeconstructii-mm.ro

Efectuarea unei cereri de comanda pe site-ul www.materialedeconstructii-mm.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

Informatiile furnizate catre www.materialedeconstructii-mm.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea cererilor de comanda sau a cererilor de oferta), conform legilor in vigoare www.materialedeconstructii-mm.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
In urma cererii de comanda efectuate pe site email-ul trimis este generat automat si nu este confirmarea ca produsele sunt pe stoc
/ preturile sunt actualizate sau ca putem onora cererea.
Cererea de comanda se modifica in comanda valida si se onoreaza dupa ce sunteti contactat telefonic sau pe email si vi se confirma stocul si pretul actul la reperele solicitate .

Produsele cu pret 0,00 ron sunt in curs de actualizare si depind de furnizori interni sau externi urmand sa primiti oferta actualizata in baza cereri dumnevoastra .

Comanda minimă este de 500 RON , dar pentru partenerii care au incheiat contracte cu SC Master Matcons SRL  , valorile comenzilor pot fi si mai mici decat aceasta suma , beneficiind de logistica noastra . 

In unele cazuri, la anumite produse si nu numai , care se aduc la comanda speciala din depozitele externe( furnizori ) , este necesara achitarea acestora in avans.

Produsele comercializate prin intermediul www.materialedeconstructii-mm.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de bon fiscal si/sau factura fiscala si declaratie de conformitate . De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor sunt extrase din cataloagele producatorilor, au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Produsele comercializate de www.materialedeconstructii-mm.ro se livreaza numai in urma cererilor de comanda confirmate telefonicsau pe email, in limita stocurilor disponibile.

Va rugam insistent ca la primirea produselor sa receptionati cu atentie produsele primite! Eventualele sesizari legate de lipsa unor produse sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate reprezentantului de la firma de curierat/transport chiar la primire! Este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat/transport, lipsa intocmirii acestuia va face ca sesizarile sa fie extrem de greu de solutionat! Daca produsul primit este deteriorat (lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa refuzi livrarea. Daca totusi ai acceptat coletul, solicita curierului/transportatorului completarea unui proces verbal.

Ulterior completarii acestuia te rugam sa aduci situatia la cunostinta, in maxim 24 de ore de la livrare, prin completarea formularului de contact sau pe mail la office@mastermatcons.ro. Necompletarea procesului verbal in prezenta reprezentantului firmei de curierat care a efectuat livrarea si orice sesizare ulterioara vor ingreuna solutionarea pozitiva.

Toate produsele comercializate pe www.materialedeconstructii-mm.ro sunt insotite de bon fiscal si/sau factura fiscala si declaratie conformitate.
Garantia legala se ofera in conformitate cu prevederile OUG nr.140/2021 si cu OG 21/1992(r2) completata privind vanzarea produselor si garantiile asociate, care transpune in dreptul roman Directiva 1999/44/EC si nu limiteaza, ignora sau restrictioneaza direct sau indirect drepturile legale si interesele legitime ale cumparatorului, asa cum sunt prevazute de lege.

In situatia in care persoana care formuleaza reclamatia de garantie este un consumator in sensul prevazut de lege, iar reclamatia care invoca lipsa conformitatii este intemeiata, operatorul garantiei va repara sau inlocui produsul in termen de 15 zile calendaristice. In orice alte cazuri reclamatia va fi solutionata intr-un termen rezonabil de 30 de zile. In cazul inlocuirii produsului in perioada de garantie se vor aplica urmatoarele:

- in situatia in care persoana care formuleaza reclamatia este un consumator, produsul inlocuitor va beneficia de un nou termen de garantie conform legii.
- in orice alta situatie produsul inlocuitor va avea o perioada de garantie egala cu perioada de garantie ramasa pentru produsul initial.

Daca, in urma examinarii produsului se va constata ca este necesara efectuarea unei expertize tehnice conform art.13 alin.(2) din OG nr.21/1992-republicata, pentru stabilirea viciilor/neconformitatilor sesizate si cauza acestora, produsul va fi trimis producatorului sau organului tehnic abilitat pentru constatarea acestor vicii. La finalizarea expertizei va vom comunica concluziile acesteia precum si modul de solutionare a sesizarii dvs. in termen de cel mult 15 zile de la primirea raportului de expertiza - astfel cum prevede art.13 alin.(2) din OG nr.21/1992 republicata.

Garantia acopera defectele de material sau de fabricatie iar produsele care vor prezenta acest tip de defectiuni vor fi inlocuite in cadrul termenului de garantie cu altele noi, conform legii. Termenul de garantie curge de la data inscrisa pe bonul si/sau factura de vanzare a produselor.


CONDITII RETUR:

Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.
Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport.
Nu solicitati contravaloarea produselor returnate in sistem ramburs.

Dupa ce vom receptiona returul in depozitul nostru vom verifica starea produselor returnate. Ulterior va vom comunica statusul returului.

Daca produsele returnate:

- au ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
- nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate
- sunt lipsite de accesoriile si componentele originale
- prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura

atunci, in aceste situatii descrise mai sus vi se va comunica (daca este cazul) si costul aducerii acestora la conformitate, pentru a putea fi repuse in vanzare.


In cazul in care produsul(produsele) returnat nu respecta conditiile de retur, returul nu se va accepta. In acest caz produsul(produsele) va fi returnat catre destinatar, cu plata transportului returului la destinatie.